Disclaimer

Disclaimer en mededelingen:

Bakken Zoals Oma is mijn persoonlijke blog. Alle artikelen op deze blog zijn door mij geschreven en geredigeerd. Ik kook elk recept zelf en probeer deze ook zelf uit. Alleen als ik het gerecht echt lekker en geslaagd vind vermeld ik het hier op Bakken Zoals Oma. Sommige recepten ontwikkel ik zelf, andere recepten zijn geïnspireerd door het werk van anderen en weer andere recepten neem ik over van anderen. In het laatste geval zet ik altijd een link of vermelding van het oorspronkelijke recept in mijn blog. Ook alle foto’s op Bakken Zoals Oma maak ik zelf en redigeer ik zelf.

Alles wat je hier op de Bakken Zoals Oma leest zijn mijn standpunten gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring, smaak en beleving. Ik ben geen professioneel kok. Ik ben gewoon iemand die van koken, lekker eten, fotograferen en schrijven houdt. Op Bakken Zoals Oma heb ik voor mezelf een format in het leven geroepen waar ik mijn passie tot uiting kan brengen en kan delen met iedereen die het lezen wil.

Advertenties:

Het plaatsen van advertenties op Bakken Zoals Oma is mogelijk. Ik hanteer hiervoor verschillende tarieven en mogelijkheden. Naast het plaatsen van advertenties behoort ook het schrijven van een gesponsorde post, advertorials, give aways en productreviews tot de mogelijkheden. Per email kan hier je hierover meer informatie aanvragen.
Naast de mogelijkheid tot het plaatsen van gerichte advertenties maak ik gebruik van google adsense op mijn blog. Op Bakken Zoals Oma zal bij advertenties een mededeling worden geplaatst die verwijst naar de aard van het bericht.

Recensieexemplaren:

Ik accepteer gratis producten, diensten en andere vormen van compensatie van bedrijven. Alle recensies op producten zijn gebaseerd op mijn eigen ervaring. Ik schrijf in alle eerlijkheid en zonder belemmering wat ik zelf vind van een bepaald product. Dit ongeacht de manier waarop het in mijn bezit is gekomen. De inhoud van mijn recensies is een reflectie van mijn eigen gebruik van het product en wat ik ervan vind.

Ik zal er altijd vermelding van maken wanneer ik een product gratis heb gekregen door het invoegen van een mededeling hierover aan het begin van het artikel. Deze mededeling zal een link bevatten naar deze tekst. Wanneer ik het product zelf heb gekocht (of gekregen als geschenk van manlief ;-)), dan zal ik dat of nadrukkelijk vertellen of dit zal uit de tekst duidelijk worden.

Mocht je nog vragen hebben over advertenties of recensies, dan hoor ik het graag. Je kunt me altijd mailen met vragen.

Groetjes
Alesig

Wil je reageren of heb je vragen? Dat kan hier.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.