Happy Hour – Cherry Whispers cocktail

Cherry whispers cocktail met cocktailkers met een parasolletjeHappy Hour: Cherry Whispers Cocktail: De Cherry Whispers Cocktail is een snoepje van een drankje. Om te zoenen…

Het is weer vrijdag. De week is weer voorbij. Het is weer tijd voor Happy Hour hier op Bakken Zoals Oma. Vandaag staat de Cherry Whispers Cocktail op het podium. Figuurlijk en letterlijk, want er bestaat een lied dat de sensualiteit van in drank gedoopte kersen beschrijft. De zoetige bedwelmende werking van in alcohol gedoopte kersen doen je verlangen naar de zachtheid van een innige kus. Daar gaat het lied Cherry Whispers over. Het was geweldig om dat te ontdekken. Het lied Cherry Whispers past perfect bij dit snoepje van een cocktail. 

Janice Kephart en Cherry Whispers

In 2010 bracht Janice Kephart een prachtig klein verleidelijk lied uit op basis van haar gedichten. Janice Kephart is een inspirende dame. Naast een succesvolle carriére als jurist in de Amerikaanse politiek en onderzoekswereld schrijft zij literaire muziek. In haar geval zijn het gedichten die onder begeleiding van lekkere muziek worden voorgedragen. Het is prachtig. Ze inspireert me. Ze laat zien, dat het mogelijk is om in het leven ook je passie te volgen en daarnaast ook van betekenis kan zijn in een compleet ander en (misschien) traditioneler beroep. 
Zelf ben ik ambtenaar en foodblogger. Die werelden lijken mijlenver van elkaar gescheiden, maar geloof me er zijn vele overeenkomsten. Het hoeft niet of-of te zijn. Het kan ook en-en zijn. Misschien zou het zelfs en-en moeten zijn. Het belangrijkste is dat je doet. En dan ga waar je passie je naar toe leidt en dan zullen de dingen vanzelf op hun plek vallen. Het is net als met deze sensuele passage uit het lied Cherry Whispers van Janice Kephart. Het beschrijft aanlokkelijk en zinnelijk wat Cherry Whispers met je kunnen doen. Het valt hier perfect op haar plek. 

Soft lips and marashino cherry whispers dipped in vodka phrases….

You never knew how those marashino cherry whispers caused an ever rapid desire to awallow your kiss / whole…

 

Als bonus vindt je vandaag onderaan deze post een link naar dat prachtige nummer van Janice Kephart.

Happy Hour - Cherry Whispers
Yields 1
Een roze lieflijke cocktail met Cherry Cordial en rum...kiss me now...
Write a review
Print
Zelf toevoegen
 1. 30 ml Cherry cordial (of cherry brandy)
 2. 15 ml Marashino likeur
 3. 30 ml lichte rum
 4. gemberbier
 5. IJsklontjes
Zo ga je te werk
 1. Vul een cocktailshaker met ijsklontjes.
 2. Schenk de Cherry cordial, Marashino likeur en lichte rum in een cocktailshaker. Schud de drank goed in de shaker.
 3. Vul een hoog glas met ijsblokjes.
 4. Schenk de inhoud van de cocktailshaker in het glas.
 5. Vul het glas tot de rand met het gemberbier.
Tip van Oma
 1. Deze cocktail is pas compleet als je hem serveert met een cocktailkers of marashinokers. Een cocktail die de naam Cherry Whispers draagt verdient dat gewoon. En omdat de kers de ster is in dit verhaal bescherm je hem natuurlijk met een schattig klein cocktailparasolletje.
Bakken Zoals Oma https://www.bakkenzoalsoma.nl/

Proost!

en

Fijn Weekend!

Het Etiketje: Geniet, maar drink met mate! 100 % BOB, 0 % op! NIX onder 18!

 

 

Wil je reageren of heb je vragen? Dat kan hier.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.