Happy Hour – Adios Motherfucker

Cocktail, Adios Motherfucker, Happy Hour, Adios Motherfucker receptEen stevige en brutale cocktail dit keer. Met de naam: Adios Motherfucker. Bijna de hele drankkast gaat erin Vodka, Rum, Gin, Blue Curaçao…Kan jij hem aan?

Met enige schaamte schrijf ik de titel van deze cocktail op. Ik vloek eigenlijk bijna niet. Oké, ik beken…niets menselijks is mij vreemd.

Ik liep van de week mijn slaapkamer in. In gedachten verzonken. Mijn kleine tenen zijn erg koppig. Vooral die ene aan mijn rechtervoet. Die is er heilig van overtuigd, dat het bed voor haar moet wijken. Helaas zitten er geen bewegingssensoren op mijn bed gemonteerd. Het bed, net zo koppig, bleef staan waar het al jaren stond en week niet. Je raadt het al. Het was onvermijdelijk. Ik stootte keihard het topje van mijn kleinste teen tegen de rand van het bed. Dat deed zo afschuwelijk zeer.  

Toen gebeurde het. Ik schaam me er niet voor. Het hoort ook bij mij, die donkere kant die obscene taal niet schuwt. Meestal kan ik die donkere zijde goed in bedwang houden. Dit keer niet.

Het lijkt erop dat in mijn kleinste teen een klein vloekend vrouwtje woont. Want zij deed haar mond open. Vanuit het puntje van mijn teen kwam een stortvloed van obsceniteiten naar boven borrelen. Mijn mond veranderde in een uitlaatklep alle woede die in mijn kleine teen verstopt was geweest. Het ergste was dat een bepaald onschuldig vrouwelijk lichaamsdeel ineens, nadrukkelijk en herhaaldelijk, alle schuld kreeg toegeschoven. 

Het kleine vloekende vrouwtje had geen enkel probleem met het opschrijven van de naam van deze cocktail. Adios Motherfucker, Adios Motherfucker, Adios Motherfucker…ik maakte de cocktail. Ik dronk er een. Ik dronk de tweede. De pijn werd minder. Ik maakte een derde en riep tegen het kleine vloekende vrouwtje in mijn teen: “Adios Motherfucker”. 😉

Adios Motherfucker

Alle gekheid op een stokje 😉 Deze cocktail kan je prima thuis maken. Het drinkt weg als een citrusdrankje. Een onmisbaar ingrediënt is de Sweet and Sour Mix. In een eerdere editie van Happy Hour heb ik het recept voor de Sweet and Sour Mix gepubliceerd. Het is de moeite waard om deze cocktail een keer uit te proberen. Al was het maar om het kleine vloekende vrouwtje of mannetje in jouw kleine teen tot stilte te bedaren.

Happy Hour - Adios Motherfucker
Een brutaal drankje met een nog brutalere naam. Drink deze cocktail met mate, want voor je het weet ben je out: Adios Motherfucker
Write a review
Print
Zelf toevoegen
 1. 15 ml Vodka
 2. 15 ml Witte rum
 3. 15 ml Gin
 4. 15 ml Blue Curaçao
 5. 60 ml Sweet and Sour mix
 6. 60 ml citroenlimonade (7-up of Sprite)
 7. Een longdrinkglas vol ijsklontjes
Zo ga je te werk
 1. Zet het glas met ijsklontjes klaar.
 2. Schenk alle drank, behalve de citroenlimonade, in het glas.
 3. Roer de drank voorzichtig met een roerstaafje.
 4. Schenk de citroenlimonade in het glas bovenop de drank.
 5. Garneer met een schijfje citroen en cocktailkersen.
Happy Hour Tip
 1. Deze cocktail draagt zijn naam met trots. Het drinkt lekker weg. Te lekker, te fris, te veel en je bent weg...Adios Motherfucker.
Bakken Zoals Oma https://www.bakkenzoalsoma.nl/

Proost!

en

Fijn Weekend!

Het Etiketje: Geniet, maar drink met mate! 100 % BOB, 0 % op! NIX onder 18!

Wil je reageren of heb je vragen? Dat kan hier.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.