Review: Vierkante muffinvorm van MeinCupcake

Sponsor Cakemart-5Product review:
Vierkante muffinvorm van Masterclass via Cakemart.de

Deze producten heb ik als recensie-exemplaren ontvangen via www.meincupcake.de

Ik maak met Bakken Zoals Oma een rustige langzame groei naar meer leuke dingen. Ik blijf jullie verwennen met mooie recepten voor lekkere gerechten, maar af en toe zal je tussen de recepten ook mijn ervaringen kunnen lezen met producten en recensies van kookboeken en dat soort zaken.

Zo kreeg ik onlangs van Cakemart een mailtje waarin gevraagd werd of ik bereid was om mee te doen met een actie waar zij mee bezig zijn. Cakemart is een Duitse Webwinkel voor bak- en kookspullen. Cakemart heeft al een Duitse, Britse en Franse variant van de webwinkel. De Duitse variant heet Meincupcake. Ze zijn nu bezig om ook in Nederland én België hun concept te introduceren. Ik ben tot nu toe wat huiverig geweest voor dit soort verzoeken. Ik werd dit keer eigenlijk heel erg nieuwsgierig. Ik keek op de webwinkel van Meincupcake en werd er heel erg blij van. Stuur een bakfanaat als ik naar een webwinkel voor bakspullen en ik ben om. 😉 

Na wat over en weer gemail met Meincupcake mocht ik van de website producten uitkiezen. Ik mocht de producten uitproberen en er wat over schrijven. Zo gezegd zo gedaan. Ik stuurde mijn bestelling op maandag naar Duitsland en woensdag kreeg ik al een mooie doos thuisgestuurd. Dat is al een razendsnelle service. Daar was ik al van onder de indruk.

Ik maakte de doos open. De producten waren goed en mooi ingepakt. Ik heb een suikerthermometer, een set bakblikken voor een kleine stapeltaart en vierkante muffinvorm uitgekozen. Alle producten zijn van goede kwaliteit en de service is goed zoals gezegd. De set bakblikken voor een ombretaart of regenboogtaart vond ik wat tegenvallen. Ze zijn wat kleiner dan ik had gedacht, maar ik had beter bij de beschrijving moeten lezen. Ik bakte in de vierkante muffinvorm kaneelmuffins. Dat was echt een groot succes. Ik ben heel erg blij met de vierkante muffinvorm. De cakejes bakten heel erg gelijkmatig en ze hadden zelfs allemaal een mooie dakje. Wat heel erg fijn is aan deze vorm is dat je gebakjes allemaal een mooie krokante laag hebben met vier krokante hoekjes. Kortom ik ben erg blij met de vierkante muffinvorm.

Ben je op zoek naar een bijzondere bakvorm of ander bakmateriaal dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op Meincupcake.de

Het recept voor deze mooie vierkante kaneelmuffins volgt snel.

Wil je reageren of heb je vragen? Dat kan hier.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.